210 2529439

Η Εταιρεία Αρχική Συχνές ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΥπηρεσίεςΣυντήρηση κλιματιστικού ελεφαντάκι/Elephant Service air condition -30€-

Elephant Service/Συντήρηση Κλιματιστικού ελεφαντάκι

Η συντήρηση του κλιματιστικού είναι ιδανικό να πραγματοποιείται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο ώστε να υπάρχει άριστη λειτουργία του. Καθώς η χρήση των κλιματιστικών έχει αυξηθεί τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, η εγκατάσταση του κλιματιστικού αλλά και η συντήρησή του είναι σημαντική σε κάθε σπίτι.

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας CoolService θα σας συμβουλεύσουν για την κατάλληλη επιλογή του κλιματιστικού που θα αγοράσετε, καθώς και για το κατάλληλο σημείο εγκατάστασής του.

Η συντήρηση του κλιματιστικού συντελεί σε μεγιστοποίηση της απόδοσης του κλιματιστικού σας, επιμηκύνει το χρόνο ζωής του και εξασφαλίζει την καλύτερη υγιεινή στο χώρο σας. Ταυτόχρονα συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε, άρα έχει αντίκτυπο στην υγεία μας καθώς και σε οικονομικότερη κατανάλωση.

Η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού σε τακτικά χρονικά διαστήματα (1-2 φορές το χρόνο) αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη μακροχρόνια και αποδοτική λειτουργία του. Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται στο μέγιστο βαθμό μια υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο, καθώς απομακρύνονται τα μικρόβια και οι μύκητες που δημιουργούνται κατά τη λειτουργία του και ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για οσμές αλλά και για σοβαρές ιώσεις (π.χ. νόσος λεγεωναρίων - legionella).

Το elephant service προτείνεται ανά 2-3 χρόνια, καθώς ο βαθύς καθαρισμός που παρέχουμε στο κλιματιστικό σας με αυτόν τον τύπο συντήρησης θα διατηρήσει την απόδοσή του σε υψηλα επίπεδα μακροχρόνια!

Οι άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι άμεσα στη διάθεσή σας για μια ολοκληρωμένη συντήρηση κλιματιστικού η οποία περιλαμβάνει:

  • Επιθεώρηση κλιματιστικής μονάδας
  • Καθαρισμός φίλτρων αέρα - περσίδων
  • Καθαρισμός εσωτερικού στοιχείου με βιολογικό υγρό
  • Καθαρισμός εξωτερικής μονάδας
  • Έλεγχος στάθμης ψυκτικού υγρού και συμπλήρωμα φυσιολογικών απωλειών, εφόσον χρειάζεται
  • Έλεγχος ροής αέρα
  • Βαθύς καθαρισμός της εσωτερικής μονάδας
  • Καθαρισμός του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας 

Προσφέρουμε συντήρηση του αιρκοντίσιον σας από Πιστοποιημένους Τεχνικούς με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η τιμή του elephant service κλιματιστικού είναι στα 30€.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει επίσης την απεγκατάσταση του κλιμαστικού, αλλά και τη μεταφορά του κλιματιστικού.

Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές σε όλη την Αττική με δωρεάν μεταφορικά:

Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Γέρακας, Χολαργός, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη, Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Παπάγου, Νέα Φιλοθέη, Ψυχικό

 

**Για απομακρυσμένες περιοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

 

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε οικονομικά πακέτα σε τιμές προσφοράς. Καλέστε μας τώρα στο 210-2529439  για να λάβετε την εξατομικευμένη προσφορά σας!

- Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% -

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»