210 2529439

Η Εταιρεία Αρχική Συχνές ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΥπηρεσίεςΕγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα - 200€ -

Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αποτελούν την πιο περιζήτητη και σύγχρονη λύση για τη θέρμανση του νερού στην Ελλάδα. Προσφέρουν αυτονομία σε κάθε νοικοκυριό. Έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με γνώμονα τη λειτουργία τους κάτω από μεγάλη πίεση. Αποτελούν αποδοτικές και χρήσιμες συσκευές, που λόγω του ότι κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούν την ηλιακή ακτινοβολία, είναι ταυτόχρονα και πολύ οικονομικές. Ωστόσο, τις μέρες που δεν υπάρχει ηλιοφάνεια, η θέρμανση του νερού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας. Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του είναι πολλά και γίνονται εμφανή μέσα από την εκπλήρωση καθημερινών αναγκών.

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μία διαδικασία η οποία απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Η σωστή τοποθέτησή του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι απαραίτητη για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης, αλλά και για την αποφυγή μελλοντικών βλαβών.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα και με σεβασμό την εγκατάσταση του ηλιακού σας, αφού αρχικά έχουν μελετήσει προσεκτικά τον χώρο σας για την επιλογή του καταλληλότερου σημείου τοποθέτησης.

Η σωστή επιλογή του σημείου τοποθέτησης του ηλιακού θερμοσίφωνα χρήζει ύψιστης σημασίας. Σημαντικό είναι επίσης να εξασφαλίζεται εύκολη πρόσβαση του τεχνικού για τη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Η τιμή της εγκατάστασης του ηλιακού θερμοσίφωνα εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος του θερμοσίφωνα, αλλά και το σημείο τοποθέτησης.

Η προσφορά μας αφορά την εγκατάσταση καινούργιου ηλιακού θερμοσίφωνα.

Η τιμή της εγκατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα είναι στα 200€.

Η τιμή των υλικών που χρησιμοποιούνται κατά την εγκατάσταση έχει ως εξής: 

Σωλήνας: 5€/μ. + φ.π.α

Καλώδιο: 4€/μ. + φ.π.α

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει και την απεγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα

 

* Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές σε όλη την Αττική με δωρεάν μεταφορικά:

Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Γέρακας, Χολαργός, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη, Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Παπάγου, Νέα Φιλοθέη, Ψυχικό

**Για απομακρυσμένες περιοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

 

Καλέστε σήμερα στο 210-2529439 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την εξατομικευμένη προσφορά σας!

 

   - Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% -

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»