210 2529439

Η Εταιρεία Αρχική Συχνές ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΥπηρεσίεςPremium Εγκατάσταση κλιματιστικού(air condition) - 150€ -

Premium Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Το κλιματιστικό προσφέρει ευκολία στη ζωή μας. Λόγω της χρήσης του τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, παρατηρείται αύξηση στη ζήτηση και εγκατάστασή του. Η επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού είναι σημαντική για τη σωστή απόδοση, λειτουργία και ποιότητά του. Η προτίμηση ενός εξειδικευμένου και καταρτισμένου συνεργείου με πείρα είναι σημαντική για την αποφυγή προβλημάτων κατά την τοποθέτηση και εγκατάσταση του κλιματιστικού.

Πέρα από την επιλογή ενός ικανού συνεργείου, σημαντικό είναι να καθοριστεί και το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης της μονάδας τόσο μέσα στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο με βάση τη διαρρύθμιση του χώρου σας.

Η εταιρεία Coolservice σας προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης κλιματιστικού στο χώρο σας, μέσω της υπηρεσίας της Premium Εγκατάστασης από τους έμπειρους και επαγγελματίες τεχνικούς της. Η εταιρεία μας κατέχει την απαραίτητη πείρα, τεχνογνωσία και κατάρτιση σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και εργαλεία. Η σωστή εγκατάσταση αλλά και η συντήρηση του κλιματιστικού σας μπορεί να σας εξασφαλίσει την άριστη απόδοση και λειτουργία του.

Επωφεληθείτε από την εγγυημένη Premium Εγκατάσταση Κλιματιστικού, η οποία περιλαμβάνει:

  • Τοποθέτηση κλιματιστικού εντός 24 ωρών (εργάσιμων ημερών)
  • Έως 2 μέτρα σωλήνα
  • Βάση δαπέδου ή τοίχου για την εξωτερική μονάδα
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας του κλιματιστικού με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης
  • Δίνεται εγγύηση εγκατάστασης ενός (1) έτους.

Η τιμή για την υπηρεσία της Premium εγκατάστασης κλιματιστικού είναι στα 100€.

Η υπηρεσία της Premium εγκατάστασης δεν περιλαμβάνει:

- Διάτρηση σε πέτρινο τοίχο ή μπετό, τοποθέτηση καναλιού για την κάλυψη των σωληνώσεων και τυχόν άλλες εργασίες που δεν αναγράφονται πιο πάνω.

 

*Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές σε όλη την Αττική με δωρεάν μεταφορικά:

Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Γέρακας, Χολαργός, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη, Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Παπάγου, Νέα Φιλοθέη, Ψυχικό

**Για απομακρυσμένες περιοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

 

 

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε οικονομικά πακέτα σε τιμές προσφοράς. Καλέστε μας τώρα στο 210-2529439  για να λάβετε την εξατομικευμένη προσφορά σας!

 

   - Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% -

 

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»